Veľtrhy práce vám lepšie pomôžu nájsť vhodného kandidáta

Trendom v oblasti pracovných veľtrhov v posledných rokoch je prinášať vyššiu pridanú hodnotu  nielen pre návštevníkov, ale aj pre prezentujúce sa spoločnosti. Už to nie je len o suchom prezentovaní sa, veľtrhy práce slúžia ako zdroj komplexných informácií ohľadom pracovného trhu.

Sú miestom, kde je možné nájsť správnych ľudí a vytvoriť si užitočné kontakty. Pracovné veľtrhy odlišuje predovšetkým cieľová skupina, na ktorú sa orientujú. Zameranie sa na vysokoškolských študentov a čerstvých absolventov je špecifikom „kvalitného veľtrhu práce pre  mladých ľudí“.

Národné dni kariéry, ktoré v apríli takmer oslávia svoje okrúhle jubileum, čoskoro budú mať na svojom chrbte nie krížik jeden, ale dva. Podujatie je najväčším svojho druhu, pravidelne ročne oslovuje cieľovú skupinu cca 4 300 mladých ľudí, z ktorých cca 80 % je vo veku od 20 do 25 rokov.

Viac ako 1 500 účastníkov sa minulý rok zúčastnilo aj sprievodného programu, ktorý pozostával z tréningov, workshopov a case studies doručovaných partnermi podujatia. Práve sprievodný program je príležitosťou, kde sa vystavujúce spoločnosti  dostávajú do bližšieho kontaktu s návštevníkmi podujatia a majú tak možnosť spoznať kandidátov viac ako len prostredníctvom prineseného CV.

Prezentujúci často využijú túto možnosť ako súčasť svojho výberového procesu či atraktívnu prezentáciu svojej spoločnosti vysokoškolským študentom a absolventom.

Predaj lístkov na podujatie bol už spustený a z ponuky služieb zaujala najmä možnosť zakúpenia stánku a taktiež vysoká flexibilita ponuky ako takej. Pre viac informácií určite navštívte webovú stránku www.ndk.sk alebo nás kontaktujte prostredníctvom Facebooku (NDK – Národné dni kariéry).