Práca hrou v Zážitkovom penzióne Jánošíkov dvor

Hľadáte rodinnú rekreáciu alebo miesto pre firemnú akciu počas celého roka?

Penzión a Drevenice Jánošíkov dvor sú situované v Zázrivej pod hrebeňmi Malej Fatry v krásnom prírodnom prostredí národného parku.

Navštívte miesto, kde sa príroda a tradície snúbia s komfortom – vitajte v Jánošíkovom dvore!

Čo vás v našom penzióne čaká? Radi vás ubytujeme v troch útulných dreveniciach s celkovou kapacitou 50 lôžok v 16 izbách. Všetky izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením. K dispozícii sú tri parkoviská.

Každú z dreveníc je možné rezervovať ako samostatný objekt s vlastnou spoločenskou/školiacou miestnosťou a kuchynkou. Oceníte možnosť súkromia v ubytovaní a príjemné strávenie večera. Naša oblasť je preslávená turistickými chodníkmi a lyžiarskymi vlekmi.

V reštaurácii Jánošíkova haluškáreň môžete v útulnom prostredí drevenice vychutnať to najlepšie zo slovenskej kuchyne.

V lete je pre návštevníkov k dispozícii obľúbená letná terasa, gril a zakryté ohniská. Priebeh vášho stretnutia dokážeme naplánovať presne podľa vašich požiadaviek a pripraviť vám zážitok, na ktorý sa nezabúda.

Pre váš kolektív upe čieme prasiatko, pripravíme slovenské hody, súťaž vo varení halušiek... U nás je všetko možné.

  • Ponúkame širokú škálu zážitkových aktivít, ktoré spestria vaše porady, školenia a teambuildingy. Veľmi obľúbené sú u nás kurzy výroby zázrivských korbáčikov, zvoncov, košíkov a škola hry na fujaru.
  • V areáli nášho originálneho penziónu je jedinečné adventure golfové ihrisko s 18 jamkami. Certifikované ihrisko ponúka možnosť organizácie turnajov na profesionálnej úrovni, ale aj relax pre celú rodinu s deťmi.
  • Počas pobytu u nás sa môžete dosýta uvoľniť a zrelaxovať. Zabezpečíme vám klasickú alebo relaxačnú masáž chrbta i celého tela. Vonkajšia vírivka umiestnená v exteriéri je obľúbená v každom ročnom období. Fínska sauna je kapacitou vhodná pre celú rodinu alebo kolektív.

V penzióne Jánošíkov dvor je každá aktivita zážitkom. Príjemné spomienky na čas strávený u nás tak vydržia dlho a odídete s chuťou vrátiť sa.

Pre čitateľov časopisu Zisk manažment máme pripravenú súťaž o ubytovanie pre dve osoby na dve noci s možnosťou využiť adventure golf, saunu alebo vírivku.

Napíšte nám e-mail s odpoveďou na otázku: Kto je autorom kríža, kde je symbolický Jánošíkov hrob, ktorý môžete vidieť v našom penzióne. Odpoveď a novinky nájdete na stránke www.janosikovdvor.sk a zaslať ju môžete na e-mailovú adresu info@janosikovdvor.sk do 16. 6. 2014.